Pārtikas paškontroles sistēmu ieviešana un konsultācijas
Izstrādājam uzņēmumiem pārtikas paškontroles sistēmu, kura balstīta uz HACCP principiem. Šādas pārtikas paškontroles sistēmas uzņēmumā nodrošina minimālo obligāto prasību izpildi pārtikas aprites jomā.
Veicam HACCP vadības sistēmu ieviešanu un uzņēmumu sagatavošanu sertifikācijai pēc HACCP.
Personāla apmācība pārtikas drošības jautājumos
Mācību kurss “MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS PĀRTIKAS UZŅĒMUMĀ” – visiem pārtika uzņēmumu darbiniekiem jānoklausās ne retāk kā reizi trijos gados.
Mācību kurss “PAŠKONTROLES VADĪTĀJS” – darbiniekiem, kuriem jāievieš, jāīsteno un jāuzrauga pārtikas nekaitīguma paškontroles sistēma uzņēmumā.