Pārtikas aprites drošība
Pārtikas paškontroles sistēmu ieviešana un konsultācijas
- Izstrādājam uzņēmumiem pārtikas paškontroles sistēmu, kura balstīta uz HACCP principiem. Šādas pārtikas paškontroles sistēmas uzņēmumā nodrošina minimālo obligāto prasību izpildi pārtikas aprites jomā.
- Veicam HACCP vadības sistēmu ieviešanu un uzņēmumu sagatavošanu sertifikācijai pēc HACCP.
Personāla apmācība pārtikas drošības jautājumos
- Mācību kurss “MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS PĀRTIKAS UZŅĒMUMĀ” – visiem pārtika uzņēmumu darbiniekiem jānoklausās ne retāk kā reizi trijos gados.
- Mācību kurss “PAŠKONTROLES VADĪTĀJS” – darbiniekiem, kuriem jāievieš, jāīsteno un jāuzrauga pārtikas nekaitīguma paškontroles sistēma uzņēmumā.