Sākums: 13.00
Tēmas:
-Pārtikas nekaitīguma nodrošināšana uzņēmumā.
-Normatīvo aktu prasības.
-Laba higiēnas un laba ražošanas prakse.
-Kritiskie kontroles punkti (HACCP - Hazardz Analyses and Critical Control Points).
-Dokumentācija, pieraksti.
-Diskusijas, situāciju analīze.
Dalībniekiem - funkcionālas, ērti lietojamas, uz HACCP principiem balstītas pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas (paškontroles sistēma) rokasgrāmata elektroniskā formātā.
Normatīvais akts - Eiropas Parlamenta un Padomes Regula (EK) Nr. 852/2004 (2004. gada 29. aprīlis) par pārtikas produktu higiēnu.
Pēc kursa apguves tiek izsniegta Apliecība par zināšanu apguvi pārtikas nekaitīguma nodrošināšanā.
Maksa par kursiem: 50,00 EUR (ar PVN)
Vairāk informācijas: +371 67274713 / +371 22332415 vai rakstiet: skola@osh.lv